Author Archives: SAYA NAK!

GARLIX JUZZ – BEBASKAN KOLESTROL DENGAN JUS BOTANI BAWANG PUTIH & PEGAGA

garlix juzz

Garlix Juzz, dengar nama garlix je semua mesti dah dapat agak mesti garlic (bawang putih) kan? dan apa yang special sangat bawang putih sampaikan nak kena buat jus? Apa khasiatnya bawang putih & pegaga dalam garlix juzz ni. Adakah sekadar untuk bagi lain dari yang lain atau ada kesan yang baik untuk kesihatan? So untuk […]

Singkirkan Kolestrol Jahat. Miliki Jantung Yang Sihat

jantung

Masalah kolestrol tinggi di Malaysia memang sudah tidak asing lagi. Tidak kiralah lelaki, perempuan, tua, muda, miskin, kaya semua berisiko tinggi untuk mendapat masalah kolestrol tinggi. Punca utama kolestrol tinggi ini tidak lain dan tidak bukan adalah dari cara pemakanan yang tidak seimbang. Di Malaysia, amalan pemakan kita memang sering terdedah kepada maslah kolestrol ini. […]

Minyak Pengasih Moden Memikat Menggoda

minyak pengasih moden perfume pheromone

Sebut sahaja pasal minyak pengasih pasti ada yang terloncat.. Eh! harom! Eh,Syirik! Kurafat! Berdosa! masuk api neraka! Betul kan? Haha.. Posting kali ini mungkin buatkan yang terloncat terduduk tersenyum manis… Minyak Pengasih Moden yang Saya Nak! nak ceritakan pada anda semua harini bukanlah minyak senyonyong atau minyak dagu yang tuan puan semua bayangkan. Ini cuma […]

Slymochoco – Cara Mudah Untuk Kurus 2020

Slymochoco cara mudah untuk kurus 2020

Harini memang ramai yang sangat bertanya kami berkenaan dengan produk-produk kuruskan badan dari mereka yang nak kurangkan berat badan terutamanya menjelang hari raya yang bakal tiba ini. Memang lumrah produk-produk turunkan berat badan akan mendapat sambutan waktu macam ini sebab semua risau berat akan naik bila hari raya. Tambahan pula Malaysia sekarang sedang menjalani PKP, […]

HATI-HATI! CHOCOLELEH BY MAMA HELINA BOLEH BUAT KETAGIH TAU

premium chocoleleh by mama helina

Tak ada kata yang dapat digunakan untuk membayangkan betapa sedapnya Chocoleh premium dari Mama Helina ini. Pergh! Wow! nyum nyum! Macam-macam lagi kata-kata yang cuba kata gunakan tapi tak menepati standard perasaan kami bila chohojar viral ini menjengah masuk ke mulut. Rasa coklat premium dari Mama Helina memang betul-betul ada class. Tak hairan lah ia […]

SAMBAL MAK UDA MEMANG POWER GILA!

sambal mak uda sambal pedas viral

Untuk review The Delicious Sambal Mak Uda yang power ini, izinkan saya mulakan dengan kata ini.. PERGH! POWER GILA SAMBAL MAK UDA! hahaha. Itulah perkataan mula-mula keluar kali pertama kami rasa sambal mak uda ni. Serius cakap, memang kami sangat-sangat nak sambal dsmu ni di jual di Sayanak.com. Bertarung juga lah kami waktu nak dapatkan stok […]

SAYA NAK! TAHU APA YANG AWAK NAK!

sayanak.com

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Pertama sekali syukur ke hadrat Illahi ke limpah dan kurnianya, diberikan kudrat untuk kami siapkan Online Store terbaru 2020.Juga sekalung tahniah kepada seluruh Team SAYA NAK! dan pembekal-pembekal yang memberikan kerjasama yang sangat baik untuk menjayakan online store ini.Ini mungkin online store yang biasa sahaja, tetapi SAYA NAK! tahu awak nak! […]

Open chat
Nak order guna whatsapp?