HATI-HATI! CHOCOLELEH BY MAMA HELINA BOLEH BUAT KETAGIH TAU

premium chocoleleh by mama helina

Tak ada kata yang dapat digunakan untuk membayangkan betapa sedapnya Chocoleh premium dari Mama Helina ini. Pergh! Wow! nyum nyum! Macam-macam lagi kata-kata yang cuba kata gunakan tapi tak menepati standard perasaan kami bila chohojar viral ini menjengah masuk ke mulut. Rasa coklat premium dari Mama Helina memang betul-betul ada class. Tak hairan lah ia menjadi kegemaran ramai dan repeat orders sangat-sangat tinggi sampai ada yang cakap boleh buat ketagih.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=rr9k10MjFHc[/embedyt] [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YLhErKye5wo[/embedyt]

 

Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock

Seperti yang semua maklum, memang banyak jenama chocojar di Malaysia sekarang ini. Peminat coklat ataupun lebih mesra di panggil Chocolate Lovers mesti dah sedia maklum dengan brand-brand seperti Chocoleleh by Mama Helina, Nims Chocotub dan lain-lain lagi. Dua jenis ini memang antara yang terlaris di Saya Nak! Online Store.Tapi untuk posting kali ini kita cerita pasal Chocoleleh by Mama Helina dulu ok.

Permium Chocoleh ini didatangkan dalam beberapa variasi seperti Bubble Rice, Choco Ball, dan Baby Crunch. Ia juga disaluti dengan dark choclate atau milk choclate. Ada juga chocoleleh yang menggunakan white chocolate. Memang sangat-sangat best.

Makluman bagi mereka yang boleh pernah berurusan dengan kami, chocoleleh ini anda boleh cash on delivery dengan kami jika anda berada di kawasan kl dan selangor. Boleh self collect di Bandar Sunway, Petaling Jaya, Selangor, Atau boleh deliver guna bungkusit atau lalamove.

Anda boleh buat terus pembayaran secara online atau boleh juga buat pembayaran online transfer biasa dengan menghubungi kami melalui whatsapp.

Dapatkan Chocoleh anda sekarang dan nikmati Premium Chocoleleh by Mama Helina ini.

premium chocoleleh by mama helina
chcocojar viral
SAYA NAK! chocoleleh
SAYA NAK! chocoleleh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Home
Shop
0
Cart
whatsapp
Open chat
Nak order guna whatsapp?