Dropship Malaysia 2021 – Dropship lebih 100 produk hot hari ini

Dropship Malaysia 2021

Ini merupakan peluang keemasan bagi mereka yang tercari-cari peluang untuk jana pendapatan di kala ekonomi yang tidak menentu ini. Dikala ramai diantara kita yang diberhentikan kerja, dikurangkan gaji dan perniagaan yang terpaksa dihentikan operasi, Ancutsnation membuka peluang untuk mereka yang ingin menjalankan perniagaan secara dropship tanpa modal.

Sistem yang dibangunkan ini seumpamanya pertama di Malaysia dengan senarai produk yang banyak untuk anda pilih. Produk-produk yang tersenarai kebanyakkannya sudah ada permintaan tinggi setiap hari. Sistem yang tersusun ini juga memudahkan mereka yang baru ingin mula berniaga dan serius untuk jana pendapatan yang lumayan.

Anda juga berpeluang untuk mengembangkan perniagaan dengan mudah dan bisnes akan bertahan lebih lama dan menarik. BERMINAT? BACA ARTIKEL INI SEHINGGA HABIS UNTUK ANDA LEBIH FAHAM TENTANG PELUANG KEEMASAN INI.

YURAN PENDAFTARAN PERCUMA

Anda tak perlukan modal untuk memulakan perniagaan ini. Jika anda sertai kami hari in,anda boleh terus berniaga mengikut kemahiran yang anda ada atau ikut saja cara niaga yang telah terbukti berkesan dari kami.

TANPA MODAL, ZERO COST MARKETING!

DAFTAR DROPSHIP SEKARANG

KEUNTUNGAN TINGGI

Cerita bab meniaga, tak sah kalau tak cerita bab keuntungan. Keuntungan untuk bisnes agen dropship yang kami tawarkan ini memang sangat tinggi. Harga dah macam harga ejen dan stokis. Dan yang lebih best lagi, keuntungan anda akan semakin bertambah kerana apabila semakin banyak KPI yang anda capai nanti , harga modal akan berkurang. Untung bertambah-tambah. Macam ini baru best!

Anda akan bermula dengan mini dropship. Apabila KPI anda sudah capai, anda akan naik ke level seerusnya pada bulan hadapan. Bila naik level, harga kesemua barangan dalam sistem akan jadi lebih murah. Makin tinggi level, makin murah harga. Contohnya, ini harga Minyak Raja Harimau untuk setiap level.

Minidropship– RM60/botol
Dropship– RM55/botol
Ejen– RM50/botol
Stokis– RM45/botol
Super Stokis– RM40/botol
Leader– RM35/botol

Contoh pengiraan keuntungan :

minyak raja harimau side effects

DROPSHIP MINYAK RAJA HARIMAU

Harga jual : RM120

Harga agen dropship : RM60

UNTUNG : RM60

Jika anda mampu buat jualan 2 unit sehari, jangkaan pendapatan anda dalam seminggu adalah RM840

BANYAK TU!

dropship kopi pejuang

DROPSHIP KOPI PEJUANG

Harga jual : RM75

Harga agen dropship : RM35

UNTUNG : RM42

Jika anda mampu buat jualan 2 unit sehari, jangkaan pendapatan anda dalam seminggu adalah RM588

UIHH…BANYAK!

dropship xwonder choco frappe

DROPSHIP XWONDER CHOCO FRAPPE

Harga jual : RM120

Harga agen dropship : RM75

UNTUNG : RM45

Jika anda mampu buat jualan 2 unit sehari, jangkaan pendapatan anda dalam seminggu adalah RM63

WOW…MEMANG BANYAK LA!

DAFTAR DROPSHIP SEKARANG

TAK PERLU SIMPAN STOK

Kalau baru nak mula berniaga kena ambik stok memang susah la kan. Yela mana nak ada modal, kan tengah susah ni.

Jangan risau tuan-tuan puan-puan. Daftar, terus niaga. Tak perlu simpan stok. Bahan-bahan untuk pemasaran semua disediakan. Malam ini daftar, malam ini dah boleh mula jualan. Memang pantas!

Dapat order, terus key in dalam sistem, HQ akan pos terus kepada customer anda. Tugas anda cuma selepas itu cuma ambil tracking number dalam sistem dan whatsapp pada customer anda. Mudah kan?

DAFTAR DROPSHIP SEKARANG

SISTEM POS YANG TERSUSUN DAN MUDAH

Mungkin anda pernah jadi ejen dropship sebelum ini akan rasa leceh bila part mengunggu tracking number kan? Asyik nak kena whatsapp stokis, tapi tak reply-reply tracking number. Susah! Dengan sistem ini order anda jadi tersusun dan mudah. Anda submit order dalam sistem, HQ pos dan terus update tracking number di dalam sistem. Kemudian anda boleh terus track order atau copy dan paste sahaja pada customer anda.

agen dropship
DAFTAR DROPSHIP SEKARANG

BAHAN PENGIKLANAN & GROUP SUPPORT

Kami tidak akan biarkan anda bersendirian. Bahan pengiklanan disediakan dan group support telegram dan whatsapp juga disediakan untuk anda ikut cara pengiklanan yang dah terbukti berkesan.

Semuanya telah tersedia untuk anda. Cuma anda yang sahaja yang perlu buat keputusan sama ada nak tolong diri anda atau tidak.

DAFTAR DROPSHIP SEKARANG

PELUANG BINA EMPIRE SENDIRI

Sistem dibina untuk di tidak mengehadkan pencapaian anda. Ini kerana dengan sistem yang ada ini anda tidak selama-lamanya akan menjadi dropship. Kerana semakin hari semakin lama anda berniaga, sudah tentu anda sudah jadi semakin pandai bukan? Bukan sahaja keuntungan semakin bertambah kerana modal berkurang. Malah anda berpeluang untuk kongsikan perniagaan anda dengan mereka yang dengan menawarkan mereka peluang untuk menjadi dropship.

ANDA JUGA BERPELUANG MENJADI STOKIS ATAU LEADER!

Memang menyeronokkan dan menyenangkan hati. Sebab biasanya dalam keadaan sekarang, apabila kita rancak berniaga pasti akan ada yang teringin nak ikut jejak langkah kita. Tapi jika anda hanya dropship biasa, macam mana anda nak bagi peluang pada rakan atau sahabat anda? Denga sistem ini anda dapat kembangkan & boleh kongsikan pada mereka dan manfaat dikongsi oleh mereka dan anda bersama. Serius best!

DAFTAR DROPSHIP SEKARANG

PRODUK LARIS DI PASARAN

Produk yang ditawarkan untuk anda memang banyak untuk anda pilih dan kebanyakannya memang sangat laris di pasaran dan mendapat permintaan tinggi dari pelanggan.

Sistem juga setiap bulan akan menambah produk baru. Ini sangat penting dan menyeronokkan kerana bisnes anda tak jadi bosan.

Berkut merupakan senarai stok yang ada buat masa ini.

PRODUK UNTUK LELAKI DAN WANITA

SUPPLEMENT KESIHATAN

PRODUK KURUSKAN BADAN

PRODUK KHAS UNTUK WANITA

PRODUK KECANTIKAN KULIT

  • ALLORA WHITENING
  • XWONDER MIRACLE
  • IRIS KHAIRI FOUNDATION 30 ML
  • MOKUHYO COLLAGEN
  • ROSE BUD SET PERFECT

PRODUK KECANTIKAN LUAR & DALAM ( PAYUDARA, MISS V, PUNGGUNG )

  • LADYMAXX
  • VIRGINZ 7 BIJI
  • EPM SUPERWOMAN GEL
  • SUPER BOOBS CAPSULE
  • VIVI QUEEN

PRODUK TINGKAT KEINGINAN BERSAMA SUAMI

PRODUK KHAS UNTUK LELAKI

TAHAN LAMA

  • CANAX GEL
  • STRONG ARROW SOAP
  • RONIN SPRAY
  • EPM SRAY GEL
  • HAPPY ENDING SPRAY
  • PRIME POSEIDON

PERFORMANCE CANDY

  • C4 CANDY USA
  • LOBOOSE CANDY
  • BLANKO CANDY
  • BIGGEST HAPPY CANDY
  • PR ORANGE
  • THUNDER CAT ( COMING SOON )

MINYAK URUT ZAKAR

PAM ZAKAR LELAKI

  • ENERGY POWER PUMP

KOPI

MINYAK WANGI

SUPPLEMENT DALAMAN LELAKI

  • EPM GOLD
  • STRONG ARROW
  • TORNADO BALL
  • VICI MAX
  • EPM WBC
  • GROW XL
  • STALLION V2
  • EPM VOLUME
  • N BOOSTER
  • MENS FORMULA 30 CAPSULE
  • CINCIN KUDA HITAM 1 BOX
  • ROCK BETA 30 CAPSULE

 

JOIN DROPSHIP DENGAN KAMI SEKARANG!

Jangan buang masa anda. Peluang daftar percuma ini mungkin akan berubah nanti. Daftar sekarang dan jana pendapatan lumayan anda hari ini!

saya nak join dropship

Selepas anda membuat pendaftaran, pastikan anda whatsapp kami username anda untuk kami masukkan ke group support.

whatsappp

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Home
Shop
0
Cart
whatsapp
Open chat
Nak order guna whatsapp?