Minyak Pengasih Moden Memikat Menggoda

minyak pengasih moden perfume pheromone

Sebut sahaja pasal minyak pengasih pasti ada yang terloncat.. Eh! harom! Eh,Syirik! Kurafat! Berdosa! masuk api neraka! Betul kan? Haha.. Posting kali ini mungkin buatkan yang terloncat terduduk tersenyum manis…

Minyak Pengasih Moden yang Saya Nak! nak ceritakan pada anda semua harini bukanlah minyak senyonyong atau minyak dagu yang tuan puan semua bayangkan. Ini cuma perfumes sahaja. Ya, perfume tuan-tuan. Minyak wangi yang boleh memikat menggoda pasangan anda.

Perkara ini mungkin ada diantara anda yang tak pernah dengar lagi. Betul ke ada perfumes yang boleh memikat menggoda pasangan? macam pelik je kan? Sabar dulu biar kami cerita pada anda.

Perfumes yang kami ceritakan pada tuan puan ini ialah perfumes pheromone. Perfumes pheromone yang dijual di Saya Nak! Online Store ini adalah khas dari Kedai Pheromone iaitu salah satu online store terbesar di Malaysia yang menjual minyak wangi pheromone sejak 2007 lagi. Sudah semestinya minyak wangi pheromone yang anda dapatkan disini original seperti di Kedaipheromone.com sebab kami ambil stok direct dari mereka.

Cerita pasal pheromone ini, pheromone ialah hormon yang dirembes melalui liang peluh. Saintis barat sudah lama mengkaji tentang hal ini dari masa ke masa. Sehingga hari ini banyak penemuan baru tentang pheromone di jumpai. Pelbagai hormon semulajadi di badan kita dipercayai mempengaruhi kehidupan seharian kita. Terutama sekali dalam urusan sosial pergaulan, mencari pasangan dan juga bagaimana mood sesorang dipengaruhi. Ramai saintis percaya pheromone sangat mempengaruhi perasaan dan tarikan antara berlainan jantina tak kira pada binatang ataupun haiwan.

Oleh itu, pelbagai jenis hormon dikenalpasti dan kita di diinovasi ke dalam wangian. Biasanya wangian berjenama yang berharga ribuan ringgit di luar sana mengandungi beberapa peratus pheromone. Sudah tentu untuk membuatkan minyak wangi tersebut menjadi lebih tarikan.

perfumes pheromone

Di Malaysia, sejak 2005 ada beberapa jenama yang popular seperti Phero X, PheromaX, PherX, Pherazone, Pherlure dan macam-macam lagi jenama yang pernah memasuki pasaran Malaysia. Akan tetapi yang paling sesuai dengan hormon orang-orang di Asia adalah Phero-X. Sehingga kini phero-x masih lagi dijual kerana mendapat permintaan tinggi dan repeat order yang tiak putus-putus dari pengguna tegarnya. Bayangkan sudah lebih 10 tahun, kekal di pasaran. Ini membuktikan ia sangat berkesan dalam memikat dan menggoda pasangan. Akan tetapi perlu hati-hati, dek kerana permintaan yang tinggi, ada pihak tak bertanggungjawab menjual produk tiruan yang sekaran ini membanjiri marketplace terkenal seperti lazada, shopee dan lain-lain lagi.

Dari masa ke masa, pelbagai jenama perfumes pheromone dibawa masuk ke Malaysia. Sehingga kini ada beberapa jenama yang masih kekal dalam pasaran dan mendapat sambutan repeat order yang tinggi. Antaranya Phero-X (2005), PheroMances (2014), Pherolab Plus (terbaru 2019) , Ragazzo (terbaru 2020) PheroMiss ( Untuk wanita 2014), dan Pherolins ( Untuk wanita 2008). Kesemua wangian ini anda boleh dapatkan di Saya Nak! Online Store pada harga istimewa.

NEW 2019
Out of stock
RM80.00
HOT

Original Perfumes

PheroMiss Perfumes

RM70.00
HOT

Siapa yang patut cuba Pheromone Perfumes ini?

Siapa saja boleh menggunakan Pheromone perfumes ini. Kerana ia halal dan selamat. Bahan-bahan yang digunakan tidak diasaskan dari haiwan dan lebih selamat dari perfumes biasa yang menggunakan alkohol. Pheromone perfumes ini bertindak dengan meningkatkan pheromone semula jadi di kulit kita. Dengan itu, pheromone yang terserlah boleh memikat orang di sekeliling anda. Tindak balas orang sekeliling terhadap pheromone biasnya mood mereka jadi lebih baik, seronok di samping kita, lebih mesra, nak rapat-rapat dan senang cerita mereka lebih tertarik dengan anda. Perhatian penuh diberikan kepada anda. Mereka yang sudah berkahwin atau sedang mencari pasangan memang sangat disyorkan menggunakan wangian ini. Ini kerana pasangan lebih fokus terhadap anda dan lebih ‘mesra’.

Antara mereka yang disyorkan cuba adalah :

  1. Peniaga jualan lansung yang buat sales di jalanan.
  2. Berkerja di pejabat yang ingin perhatian atau pendapat anda mudah didengari.
  3. Mereka yang bujang mencari pasangan.
  4. Mereka yang berkahwin ingin memikat menggoda pasangan. Menaikkan lagi aura ghairah pasangan suami isteri.
  5. Mereka yang ingin keyakinan diri bertambah.
  6. Sesiapa sahaja yang inginkan perhatian dari orang disekeliling mereka dan ingin kelihatan lebih memikat, menggoda dan mempersona.

 

Cubalah hari ini dan pikat orang yang anda sayang! Testimoni tentang keberkesan produk anda boleh terus lihat di decriptions setiap produk yang kami jual. Grab sekarang kerana harga istimewa yang kami tawarkan bakal dinaikkan bila-bila sahaja dari sekarang.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Home
Shop
0
Cart
whatsapp
Open chat
Nak order guna whatsapp?