kopi pejuang

KOPI PEJUANG

Kopi pejuang bukan kopi biasa. Ini kopi jantan yang sebenar. Jantan sejati pasti puas hati dengan kopi ini.

kopi jantan

PERHATIAN! Laman ini khas untuk lelaki yang berumur 18 tahun keatas dan yang sudah berkahwin. Jika anda lelaki yang sudah cukup hebat dan tidak memerlukan kopi yang boleh memberikan tenaga kelakian yang maksimum. Sila tinggalkan laman web ini sekarang juga kerana kopi pejuang tidak sesuai untuk anda!

Kehebatan KOPI PEJUANG bukannya gurauan. Jika 7 guruh dan 7 halilintar bergabung, belum tentu menandingi kuasanya. Semua lelaki wajib merasai walau sekali. Bukan sebab kita lemah, tapi ia akan menambah kuasa pertempuran sehingga subuh bertemu subuh.

FUNGSI KOPI PEJUANG

KOPI PEJUANG adalah produk keluaran PRIME terbaru yang selari mengikut citarasa rakyat Malaysia tak kira golongan dan mempunyai ciri premium yang berbaloi untuk anda cuba rasa sendiri kepaduannya.

  • Memberikan Tenaga Super Natural
  • Meningkatkan Kejantanan 300 Horse Power
  • Menambahkan Saiz Zakar Seperti Terung Afrika
  • Perform Tahan Lama Sampai Puas

Effect kopi pejuang

kesan sampingan kopi pejuang (3)

TENAGA LUAR BIASA

Kopi pejuang dengan ekstrak tongkat ali dan ubi jaga sememangnya akan memberikan anda tenaga yang luar biasa terutamanya apabila mengerjakan isteri anda di malam hari.

kesan sampingan kopi pejuang (3)

SENJATA LEBIH KUAT

Effect kopi pejuang pada senjata anda memang tak dapat disangkal lagi. Effect inilah yang diminati oleh ramai regular customers kami. “KERAS MACAM BESI!”

kesan sampingan kopi pejuang (3)

+ SAIZ & TAHAN LAMA

Herba dalam kopi pejuang membantu anda untuk menambahkan saiz senjata anda dengan peredaran darah yang lebih lancar dan membuatkan anda tahan lebih lama di ranjang! GAME ON!

fungsi kopi pejuang

cara minum kopi pejuang

  • Bancuh 1 paket dengan 250ml air panas.
  • NIkmati kopi yang sedap dan habiskan ketika suam.

** 1 kotak ada 6 sachet

** 1 sachet boleh bertahan sehingga 3-4 hari. Jangan minum lebih dari 1 sachet dalam masa 3 hari.

HARGA PROMOSI TERKINI : RM75 SAHAJA

Testimoni Kopi Pejuang

Kami bukan cakap kosong tuan-tuan. Kami ada bukti dari pelanggan setia kami. Ini merupakan testimoni kopi pejuang dari pengguna sebenar kami. Rata-rata memang puas hati. Sebab itulah ramai yang cuba 1 kotak lepas terus borong kopi pejuang berkotak-kotak. Memang power!

HARGA PROMOSI TERKINI : RM75 SAHAJA

JANGAN TUNGGU LAGI. DAPATKAN KOPI PEJUANG DAN TUNJUKKAN KEHEBATAN ANDA PADA ISTERI MALAM NANTI!
Disebabkan PKP yang asyik bersambung-sambung yang entah sampai bila akan tamat ni. Kami hari-hari terpaksa pos order pelanggan. Mentang-mentanglah semua duduk rumah, tak sabar-sabar nak try lah tu! Jangan sampai stok habis, nanti semua seller naikkan harga. Cepat dapatkan sekarang! Jamin puas hati!
1 KOTAK : 6 SACHET
1 SACHET BERTAHAN SEHINGGA 3-4 HARI
HARGA PROMOSI TERKINI : RM75 SAHAJA
ORDER TERUS DI WEBSITE ORDER GUNA WHATSAPP

HARGA PROMOSI TERKINI : RM75 SAHAJA

kopi pejuang original