SAMBAL MAK UDA MEMANG POWER GILA!

sambal mak uda sambal pedas viral

Untuk review The Delicious Sambal Mak Uda yang power ini, izinkan saya mulakan dengan kata ini.. PERGH! POWER GILA SAMBAL MAK UDA! hahaha.

Itulah perkataan mula-mula keluar kali pertama kami rasa sambal mak uda ni. Serius cakap, memang kami sangat-sangat nak sambal dsmu ni di jual di Sayanak.com. Bertarung juga lah kami waktu nak dapatkan stok sambal ni. Asyik habis je. Apa yang lagi best, waktu stok sambal ni sampai, tak sempat kami nak letak gambar di website, stok sambal delicious mak uda ni dah sold out. 50 botol tau. Pergh! Anda semua mesti kena cuba.

Harga sambal Mak Uda ini masih mampu milik walaupun sambal ni dah viral di serata laman sosial. Ada pelbagai pilihan sambal yang rare. Sambal petai dan sambal tempoyak pun ada tau. Di bawah ni kami listkan harga sambal mak uda.

Harga mungkin berbeza bagi setiap penjual. Ini kerana jualan makanan bukanlah besar sangat untungnya. Tapi anda semua jangan risau, sebab SAYA NAK! jual pada anda semua harga yang ditetapkan oleh Mak Uda pada anda semua. Kita tak ambik kesempatan walaupun sambal ni viral.

harga sambal mak uda - SAYA NAK!

Menariknya tentang sambal ni, ia boleh di makan ikut citarasa anda. Ada yang makan dengan nasi, itu biasa. Ada yang makan dengan roti, itu biasa. Ada yang makan dengan mee goreng, itu pun biasa. Yang paling best, ada pelanggan kami di Australia, punyalah rindu dengan masakan Malaysia sampai makan pasta pun dengan sambal ni. Aduh la!

Apapun sambal ni memang terbaik. Nak cerita panjang-panjang pun tak guna kan. Sebab kena masuk dalam mulut dulu baru tau. Hihi.

So, macam mana? Dah meleleh air liur dah tu terbayangkan sambal mak uda makan dengan nasi dan telur goreng kan? hihi. Jika anda semua berminat nak dapatkan Sambal Mak Uda atau The Delicious Sambal Mak Uda ini boleh dapatkan di Sayanak.com. Kami terima pembayaran online FPX, pembayaran mudah guna bank anda dan jugak pembayaran menggunakan kad kredit/debit. Jangan risau, selamat dan mudah.

SAYA NAK SAMBAL MAK UDA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Nak order guna whatsapp?